Leírás és Paraméterek
ÖSSZETEVŐK: Csipkehús
Ha a C-vitamin tartalmát szeretnénk megőrizni, érdemes langyos vízbe beáztatni egy éjszakára.
ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT:
FOGYASZTÁSI JAVASLAT:
Elkészíthetjük a szokásos módon, meleg vízzel leöntjük és minimum 15 perc után szűrjük le.
Vitamin tartalmát akkor őrzi meg leginkább, ha legalább egy éjszakát állni hagyjuk.
Egy liter teához kb. 4 teáskanál teát áztassunk le langyos vízben.
Savanykás italt kapunk, melynek önmagában is csodás, természetes íze van, de ízesíthetjük frissen őrölt fűszerekkel (fahéj, ánizs, vanília, szegfűszeg...), friss gyömbérrel, reszelt citromhéjjal.
Édesítésre javaslunk mézet, gyümölcsös szörpöt esetleg rizs szirupot...
Tea formátum | szálas teák |
Tea típusok | natúr tea |