Leírás és Paraméterek
ÖSSZETEVŐK: hibiszkusz, alma, csipkebogyó (19,5%), aroma, narancshéj.
ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT:
A gyümölcstea annál finomabb minél tovább áztatjuk. 8-10 percig mindenképpen ajánlott várni, hogy az ízek egyenletesen kioldódjanak.
FOGYASZTÁSI JAVASLAT:
Fogyasztható jó melegen, langyosan, de hidegen is. Kiváló nyári hűtött ital is készíthető belőle. Szerintünk akkor a legjobb, ha 4-5 darab filtert leforrázunk egy bögrében. Hagyjuk 10 percig állni, majd áttöltjük egy kancsóba és felöntjük hideg vízzel, esetleg jégkockával.
Gyorsabb megoldás, ha a filtert beleteszed egy magas üvepohárba és egyszerűen felöntöd hideg vízzel. 10 perc után fogyaszthatod is. Az eredmény egy kellemesen savanykás ital.
Igazán jó eredményt akkor érhetünk el, ha a teát jégkockának lefagyasztjuk. Azután már nincs más dolgunk, mint beledobni a pohárba és felönteni vízzel.
Édesíthetjük is, ha úgy jobban szeretjük. Kristálycukor használata esetén, még a forró vízzel felöntés előtt tegyük hozzá.
Tehetünk hozzá egy kevés mézet is. Azonban ha nem akarsz + kalóriát bevinni használd a 0 kalóriás eritritet.
Tárolás: szobahőmérsékleten, zárt edényben fénytől és idegen szagoktól mentesen.
Tea formátum | filteres teák |
Tea típusok | gyümölcstea |