Leírás és Paraméterek
ÖSSZETEVŐK: csipkebogyó, alma, hibiszkusz, fahéj, mazsola, aroma
ELKÉSZÍTÉS JAVASLAT:
A gyümölcstea annál finomabb minél tovább áztatjuk. 8-10 percig mindenképpen ajánlott várni, hogy az ízek egyenletesen kioldódjanak.
FOGYASZTÁSI JAVASLAT:
Fogyasztható jó melegen, langyosan, de hidegen is. Kiváló nyári hűtött ital is készíthető belőle. Szerintünk akkor a legjobb, ha 4-5 teáskanál teát leforrázunk egy nagyobb bögrében. Hagyjuk kb. 5 percig állni, majd áttöltjük egy kancsóba és felöntjük hideg vízzel, esetleg jégkockával.
Édesíthetjük is, ha úgy jobban szeretjük. Kristálycukor használata esetén, még a forró vízzel felöntés előtt tegyük hozzá. Sokan használnak mézet, szörpöt, de ha nem akarsz + kalóriát bevinni használd a 0 kalóriás eritritet.
Tárolás: szobahőmérsékleten, zárt edényben fénytől és idegen szagoktól mentesen.
Tea formátum | szálas teák |