Leírás és Paraméterek
Hűvös őszi vagy hideg téli esték teája.
A fahéj kellemesen átmelegít, a szilva zamata pedig gyümölcsössé varázsolja a teánkat.
ÖSSZETEVŐK: hibiszkusz, alma, mazsola, csipkebogyó, aroma, rózsaszirom, körömvirág, kék mályvavirág, fahéj darabok.
ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT:
FOGYASZTÁSI JAVASLAT:
Fogyasztható jó melegen, langyosan, de hidegen is. Kiváló nyári hűtött ital is készíthető belőle. Szerintünk akkor a legjobb, ha 4-5 teáskanálnyi teát leforrázunk egy bögrében. Hagyjuk 10 percig állni, majd áttöltjük egy kancsóba és felöntjük hideg vízzel, esetleg jégkockával.
Édesíthetjük is, ha úgy jobban szeretjük. Kristálycukor használata esetén, még a forró vízzel felöntés előtt tegyük hozzá.
Tehetünk hozzá egy kevés mézet is. Azonban ha nem akarsz + kalóriát bevinni használd a 0 kalóriás eritritet.
Tárolás: szobahőmérsékleten, zárt edényben fénytől és idegen szagoktól mentesen.
Tea formátum | szálas teák |